Hans Huisinga

Van chemisch technoloog/bedrijfskundige naar manager naar CEO via Shell, Hoek Loos, Bloemenveiling Aalsmeer, Kalfsvleesproducent (nu: Van Drie groep) naar baas van de NS. Daarna DGA in de scheepsbouw. In vele andere ondernemingen in de rol van commissaris, adviseur en/of investeerder.

Als zoon van een ondernemer werd ik wellicht in tegenstelling tot hetgeen je zou verwachten gestimuleerd om naar de universiteit te gaan. In plaats van in te stappen als de vierde generatie in een verfgroothandel.
In mijn studententijd stapte ik wel in een roeiboot en nam ik plaats achter de slagroeier, ook wel de motor van de boot genoemd. In deze tijd leerde ik dat commitment, vasthouden, energiek zijn en focus hebben leidde tot gewenste resultaten, namelijk vele overwinningen, een langdurig nationaal record en deelname aan de olympische spelen. En achteraf nog wel het belangrijkste resultaat: verbintenissen voor het leven.
Hoewel de opleidingen en bedrijfservaringen mij verder hebben gevormd is de sportervaring de basis voor mijn werkwijze: commitment en focus. Hiermee help ik (in de rol als coach, commissaris, aandeelhouder en manager) mensen en organisatie naar een hoger niveau. Van tegenslagen heb ik geleerd, maar nog meer van de overwinningen en de successen. De conceptuele uitdagingen in combinatie met praktisch en doelgericht werken met mensen van hoog tot laag motiveert mij nog elke dag en genereert energie, die weer wordt ingebracht: de circulaire economie in een notendop.

hans@fernblick.nl
+31655743694
Hans Huisinga