Over Fernblick

De naam Fernblick is al bijna 40 jaar een begrip in onze familie. Fernblick betekent voor ons vooruitkijken, breed perspectief, verbondenheid en continuïteit.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde is dat we samen bouwen aan een toekomstvaste situatie voor het bedrijf. Dat vraagt commitment, focus en hard werken. We helpen je bij het opstellen van de (nieuwe) strategie, het bouwen van een sterk management team en brengen structuur aan in de onderneming. Alle facetten van de onderneming worden bekeken en besproken van financieel tot operationeel, van directie tot aan de werkvloer, van leverancier tot klant en aanpassingen worden gedaan daar waar kan en nodig is.

Wat wij doen vs interim management

We creëren onze eigen ruimte, we creëren de urgentie, van onderbuikgevoel naar concrete doelstellingen, we vereenvoudigen en brengen structuur aan. We functioneren meer als coach. Ook helpen we je met de complexiteit van je positie van eigenaar; daar waar familie, eigendom en bedrijf samenkomt. We blijven zolang we van toegevoegde waarde kunnen zijn. Dat is pas echt ondernemerschap.

Contact opnemen
Over
Geheel vrijblijvend laten we zien dat we van toegevoegde waarde voor jou en je bedrijf kunnen zijn.

Op zoek naar de wijde blik van Fernblick?

Contact

hidden

© 2019 Fernblick.     0625494901     info@fernblick.nl Gemaakt door M-int